Over ons.

SAMO International SARL.

Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Wij spreken de taal, kennis over de wetten en culturen en hebben al jaren ervaring in Marokko en Dubai. Werken al jaren samen met lokale advocaten en lokale erkende accountant kantoren. Beschikken over de juiste en belangrijke contacten in beide landen.

Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat. Wij hebben al jaren startende ondernemers de juiste weg gewezen en geadviseerd op allerlei zakelijke doeleinden. Wij hebben diverse klanten ondersteund bij aanschaf van onroerend goed. Maar ook voor investeerders kunnen wij veel betekenen.

Doordat we relatief klein zijn kunnen we de lijnen kort houden, slagvaardig optreden, en een zeer direct contact met de instelling of onze contacten onderhouden. Degene met wie u de afspraken maakt, is ook uw adviseur. U mag dus van ons verwachten dat wij snel reageren op uw signalen, duidelijke werk afspraken maken en met heldere, praktische voorstellen komen. Desgewenst kunnen we u ook begeleiden bij de uitvoering van uw plannen.

Wij beschikken over specialistische kennis voor lokale wetgeving op het gebied van verkoop en aankoop van onroerend goed en alles wat er bij komt kijken om een bedrijf te starten in Marokko of Verenigd Arabische Emiraten.

 Relatief klein in omvang, maar hoogwaardig qua kennis en dienstverlening.

SAMO Consultant heeft ervaring met zeer diverse opdrachten voor een breed scala opdrachtgevers. In het bedrijfsleven en bij de overheid, van kleine en middelgrote organisaties tot internationale ondernemingen. Bundeling van hoogwaardige kennis Specialistische kennis van deze sector is essentieel om cliënten binnen de sector van dienst te kunnen zijn met hoogwaardige adviezen en pragmatische ondersteuning. Daarom hebben wij de praktische kennis van de verschillende disciplines – accountants, notarissen, belastingadviseurs en IT-specialisten – gebundeld.

 Fiscaal advies op maat

We helpen u bij het aangaan of verbreken van een samenwerkingsvorm en geven advies over de ideale rechtsvorm van uw organisatie. Bij fiscale procedures kunnen onze adviseurs optreden als gemachtigde. En wanneer u een advies van een andere partij wilt toetsen, verzorgen wij een second opinion. Ook op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen zijn wij u graag van dienst. We kunnen uw aangiften verzorgen, adviseren over uw loonadministratie en nemen deze desgewenst over. Ten slotte staan we u bij in het contact met de fiscale autoriteiten.  

Zaken doen in Marokko of de UAE?​