Bedrijfsuitjes Marokko.

Bedrijfsuitjes, zakelijke trips en teambuilding.

Marokko

Creëer je eigen sprookje van 1001 nacht. Het is maar drie uur vliegen en dan wandel je een compleet andere wereld binnen. Slenter door de soeks vol kruiden, diverse kleurrijke Arabische en westerse koopwaar , geurige eettentjes. Of een tour met de Quads naar vriendelijke berberdorpjeswaar u verwelkomt wordt met een kopje thee door vriendelijke dorpelingen, het bezoeken van mooie valleien en nog veel meer: dat is het échte Marokko. Of breng een bezoek aan de eindeloze vlaktes van de woestijn: rood gekleurd zand waar je ook in de woestijn kunt overnachten en s ’nachts van de miljoenen steren kunt genieten. U maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar stippelt wel zelf je reis en activiteiten uit.

Reis voor uw personeel

Het vooruitzicht van een mooie incentive reis is een geweldige motivatie om net even een stapje extra te zetten voor veel medewerkers. Vooral als het gaat om een luxe rondreis of bijzondere reis met een bijzondere ervaring. Zo’n mooie reis in het vooruitzicht zorgt ervoor dat medewerkers het gevoel hebben dat de tijd en moeite die hiervoor genomen wordt een blijk van waardering is. Dat kan inderdaad een blijk van waardering en een motivatie voor uw personeel zijn. Er zijn verschillende manieren om een reis te organiseren voor uw personeel, afhankelijk van uw budget, doelstellingen en voorkeuren. Bepaal het doel van de reis en daar kunnen wij u bij helpen. Wilt u uw personeel bedanken voor hun harde werk, hun teamgeest versterken, hun vaardigheden verbeteren of hun creativiteit stimuleren? Het doel van de reis zal bepalen welke bestemming, activiteiten en accommodatie u kiest.

Business trip Rabat, de Hoofdstad van Marokko

Wij kunnen ook een zakelijke trip, zakelijk netwerk avond, of personeelsuitje in Rabat verzorgen. Dit kan in combinatie om ook een middag een bezoekje te brengen aan Casablanca, de grootste kuststad van Marokko. Rabat is een bijzondere stad en de hoofdstad van Marokko. Het is ook een van de vier koningssteden van het land, samen met Fez, Marrakesh en Meknes. Rabat heeft een rijke geschiedenis en cultuur, en staat bekend om zijn Kasbah van de Oudaya, een 12e-eeuwse vesting aan de monding van de rivier de Bouregreg. Rabat heeft ook veel andere bezienswaardigheden, zoals de Hassantoren, een onvoltooide minaret uit de 12e eeuw, de Mohammed V-mausoleum, waar de Marokkaanse koningen begraven liggen, en de Chellah, een oude Romeinse en islamitische necropolis. Rabat is een moderne en levendige stad, die ook de zetel is van de Marokkaanse regering en het koninklijk paleis. Rabat is een stad die veel te bieden heeft aan bezoekers en bewoners.

CHELLAH

De geschiedenis van Rabat gaat terug tot aan de Romeinse tijd. Aan de monding van de rivier Bouregreg werd een stadje gesticht dat lange tijd in handen was van de Romeinen. Het stadje stond toen bekend onder de naam Sala Colonia en tegenwoordig onder de naam Chellah, restanten van  deze beschaving liggen daar nog. Toen de Romeinen vertrokken namen de Berbers het stadje over tot deze na verloop van tijd weer verlaten raakte. In de 12e eeuw vestigden de Almohaden zich in de buurt. Op de rots, uitkijkend over de regio en demonding van de rivier en bouwden zij een fort. Het stadje Chellah gebruikten ze als necropolis.

Agadir

Agadir is een havenstad aan de westkust van Marokko, en de grootste badplaats van het land. De stad ligt in de prefectuur Agadir-Ida ou Tanane, die een onderdeel is van de regio Souss-Massa-Daraâ. Het is de grootste hoofdzakelijk Berber talige stad van Marokko. De stad ligt tien kilometer ten noorden van de monding van de Wadi Sous. De stad is in 1505 door de Portugezen gesticht en viel in 1541 toe aan de koning van de Sous. In de daaropvolgende eeuwen verwierf Agadir een belangrijke rol als haven van het vruchtbare Sous-gebied in Marokko. Een belangrijk exportproduct van de regio was suiker. Agadir werd in 1605 voor het eerst door Nederlandse handelsvaarders aangedaan; het vierhonderdjarig bestaan van deze handelsrelatietussen Nederland en Marokko in het jaar 2005 vormde de aanleiding voor diverse exposities in Nederland. In 1960 werd de oude stad vrijwel geheel verwoest door twee aardbevingen en de daaropvolgende branden en vloedgolven. Hierbij vielen 15.000 doden. Diverse activiteiten maar ook een tocht richting de woestijn of binnenlandse dorpen of een bezoek aan het vissersdorpje Taghazout wat door vele surfers wordt bezocht. Agadir is in de winter ideaal voor vele activiteiten. Kortom u kunt bijvoorbeeld workshops, trainingen, presentaties of brainstormsessies organiseren om de professionele ontwikkeling van uw personeel te bevorderen. U kunt ook culturele, sportieve, recreatieve of avontuurlijke activiteiten organiseren om het plezier en de teamgeest van uw personeel te vergroten.

Golfen in Marokko

Marokko wordt gezien als de meeste veelbelovende golfbestemming van Afrika! Marokko is een opkomend golfland en is zich met oog op golf flink aan het ontwikkelen. Marokko kent tweebelangrijke golfregio’s: Marrakech en Agadir. Deze regio’s zijn erg verschillend maar bieden beide prachtige golfbanen. Maar vergeet niet dat Rabat maar liefst 5 top golfbanen bezit. Rabat gekend om haar moderne en Arabisch stijl. Golfbanen in Marokko worden goed onderhouden en biedenprachtige uitzichten. Bovendien is er sprake van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in Marokko. Mede door deze redenen wordt Marokko als bestemming voor golfreizen steeds populairder.

Meer informatie over bedrijfsuitjes?


Neem contact op